Kostadin Vasić organizuje proteste u Zvorniku

Prije par dana napisao sam tekst da rukovodstvo US RS na čelu sa Stevandićem uz Kostadina Vasića vrši javnu diskreditaciju Ljubiše Vasića! Tvrde da se Kostadin Vasić bori protiv narkomafije!!! Inače, Ljubiša je pretučen u Kostadinovom kafiću! Tom prilikom polomljena mu je vilica i zadobio je još povreda! Sud u Zvorniku,presudio je Kostadina Vasića i Todora Nikolića na po 10 mjeseci zatvora! Presudu je potvrdio i Okružni Sud Bijeljina! Sad Kostadin nastavlja sa spinovanjem i organizuje proteste! Kao organizatori protesta pojavljuju se udruženja "Meraja" i "Agrorazvoj Gojčin"Uputili  su i zvaničan dopis PS  Zvornik za organizovanje mirnog protesta 09.06. 2022.ispred Osnovnog Suda Zvornik sa početkom u 14 časova! "Meraja" je registrovana u Karakaju,dok je "Agrorazvoj" u Gojčinu Opština Kalesija! U najavi za protest između ostalog stoji: 
 "Udruženje izbjeglih I raseljenih lica “Meraja” zajedno sa Udruženjem građana poljoprivrednika  “Agro razvoj Gojčin” poziva građane na miran protest ispred Osnovnog suda u Zvorniku dana 09.06.2022. godine u 14 časova, zbog sramne presude sudije Slavka Savića, čime je direktno stao na stranu narko-mafije u Zvorniku.Takođe je po žalbi odbio pretvaranje kazne u novčanu gdje je prekršio i ustav BiH I RS, kao i postojeće zakone koje je bio dužan primjenjivati,neselektivno i ne po ličnoj mržnji! – Ističu organizatori"
Iz dopisa je jasno zaključiti ko stoji iza svega!! Predsjednik  "Agrorazvoja " je Milisav Garić,povratnik u Kalesiju,dok je Vlado Škiljević predsjednik udruženja "Meraja" . Žalosno je to,što ovakvim spinovanjem od žrtve Ljubiše Vasića prave kriminalca! Niko od pomenutih još nigdje ne izjavi da im žao Ljubiše , koji je pretučen! Još jednom postavljam javno pitanje zvorničanima, koji znaju cijeli slučaj Ljubiše Vasića!! Vjerujete li sad da je David ubijen i da je sistem zaštitio ubice!!? Žrtva sistema Kostadin Vasić ne može biti nikako, ma koliko to pokušao javno predstaviti! Pogotovo na ovaj način,gdje vrše zamjenu uloga!! 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Savo Manojlović iz Zvornika oslobođen za ratni zločin u Ilijašu

Tuče li nam policija djecu

Policajac bacio bombu u dvorište porodične kuće