Ugostitelji tuku goste i ubadaju nožem

Na proslavi 8.marta u Milićima na kraju proslave izbila tuča! Nezvanicno gazda je napao goste jer su se pozalili da je bilo hladno. Nakon toga udara jednog od gostiju! Nakon tuče, gazda je nožem ubo gosta na izlaznim vratima!   Intervenisala je i policija.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 09.03.2022. godine oko 02,30 časova lišili slobode lica D.J. i M.J. iz Milića zbog krivičnog djela „Tjelesna povreda“ i lice D.V. iz Milića zbog krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijskoj stanici Milići je navedenog dana prijavljeno da je došlo do problema u ugostiteljskom objektu u Milićima koji je organizovao proslavu 8. marta. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je bilo fizičkog obračunavanja između lica D.J., M.J., D.V. i M.V, svi iz Milića. Licu M.V. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenim krivičnim djelima „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Savo Manojlović iz Zvornika oslobođen za ratni zločin u Ilijašu

Tuče li nam policija djecu

Policajac bacio bombu u dvorište porodične kuće