Sonja Rubež progovorila



Pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti po prijavi protiv Sonje Rubež i drugih, potvrdila je portparol MUP-a Danica Gnjatić. Međutim to nije prvi put. U oktobru prošle godine isto tako su istraživali. Prema našim informacijama, NN lice podnosi anonimne prijave protiv Rubežovih i policija postupa po službenoj dužnosti.

 Dolazila je i 2013.godine čak sedam puta, a to se nastavilo i narednih godina. Krivične prijave protiv Rubeža nema. Kako stvari stoje neko se baš nemjerio na Rubežove.  To potvrđuje i Sonja Rubež. Kako kaže dosta joj  je  pritisaka na nju  i njenu porodicu. Poručuje, ako imate šta privedite nas.

Poručuje i to da poštuje rad državnih institucija, spremna  je da sarađuje, međutim osim medijskih natpisa, nju niko od predstavnika policije nije kontaktirao. Poziva ih, spremna je kaže za saradnju i odgovoriće na svako njihovo pitanje. Kako kaže  nema čega da se plaši, čitav život je tvrdi radila pošteno. Sonja tvrdi i to da iza cijele hajke na nju i njenu porodicu stoji jedan čovjek koji je trenutno u Alumini. Ovog puta nije htjela  da ga imenuje jer kako kaže prepoznaće se on sam. Još tvrdi da joj je reko:  ,,Sonja tebe svi znaju u RS, a neko mora biti etiketiran kao krivac za propast Birča”.  Zato je kaže progovrila, jer ne želi više slušati prozivke.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Savo Manojlović iz Zvornika oslobođen za ratni zločin u Ilijašu

Tuče li nam policija djecu

Policajac bacio bombu u dvorište porodične kuće