Lažne " Svetice"



        Hajka sestara Kulišić ovih dana na Muzičku školu Vojin Komadina se nastavlja. Ali, ne samo na Muzičku školu, već i na sve one koji ne misle kao one. 




           Iako smo uredno uputili poziv setstrama Kulišić da pričaju o problemima u ovoj ustanovi, one na to nisu pristale. Čega se plaše?  Istine koja je ipak drugačija?  Dok sestre tvrde da za njih posla nema, u Birou rada Zvornik stoje drugačiji podaci. Naime,  Ljubinka Kulišić se odjavila sa Biroa 23. novembra ove godine, a razlog je zaposlenje.




Zanimljivo je to da je RTRS radio prilog o tome kako sestre Kulišić nemaju posla -  25. novembra 2017. godine. Isto to je napisao i Blic RS - 29. novembra. Svjesno su lagale, a kolege koje ne poštuju načela novinarske profesije će, i u buduće, lako nasjesti na neistinu te će tako obmanjivati javnost.

Da licemerstvo Ljubinke Kulišić bude veće pokazuje i razgovor (prepiska na društvenoj mreži Facebook) između nje i bivšeg v.d. direktora Muzičke škole Ljubiše Popovića.



Ovdje se jasno vidi njen stav dok je očekivala da će, mimo konkursa, dobiti posao. Nakon što je shvatila da joj Popović ne može izaći u susret, kreće hajka i na njega, ali i na cijelu Muzičku školu gdje su sestre stekle osnovno muzičko obrazovanje.  

 Da napomenemo. Konkurs za prijem profesora harmonike u muzičkoj školi Vojin Komadina poslednji put je objavljen  17. 8. 2016. i tada je primljen profesor Vladimir Ivanović iz Petkovaca kod Zvornika. Sestre Kulišić se nisu javile na taj konkurs, niti na bilo koji drugi. Nakon ovog više nije raspisan ni jedan konkurs za profesora harmonike. Zato se postavlja logično pitanje – na osnovu čega Kulišićke tvrde da za njih ovdje nema posla? 

Što se tiče profesora koji paralelno rade u Muzičkoj školi Vojin Komadina i u Srbiji, zakon  je na njihovoj strani. Ovi profesori, koje sestre Kulišić prozivaju, su sačuvali školu od gašenja i pomogli da ona, danas, muzički obrazuje 218 učenika. Ali o  moralu profesora i porodice Kulišić koja je uložili novac u nekretnine u Srbiji i Crnoj Gori i o tome koliko ko misli o Zvorniku pisaćemo narednih dana.  

Коментари

Популарни постови са овог блога

Savo Manojlović iz Zvornika oslobođen za ratni zločin u Ilijašu

Tuče li nam policija djecu

Policajac bacio bombu u dvorište porodične kuće